Voll pontok

Minden ember kiváncsi egészségi állapotára.
Kiváló lehetőséget bíztosít erre Dr Voll német orvos fizikus által kifejlesztett, ORKI engedéllyel rendelkező műszer.

A teszt segítségével, megtudhatjuk a szerveink szervezetünk állapotát.

Bármilyen készítményt, folyadékot be lehet mérni vele.
Kimutathatóak a szervezetben a káros anyagok jelenléte.

A Voll teszt segítségével megtudhatjuk valóban bejut-e a szervezetünkbe,amire szükségünk van!A Voll tesztet, csak szakképzett ember végezheti.

Mi nem diagnosztizálunk, az az orvosok feladata. Viszont a szervezet energetikai állapota jelzi, ha valahol problémák vannak. Minden esetben ha szükséges, ajánlott a további orvosi vizsgálat.

Az ókori görögök szerint, két okra vezethető vissza bármely betegség: vagy több, vagy kevesebb van valamiből a szervezetünkben. A műszer ezt mutatja ki!

12éve foglalkozom ezzel a mérési módszerrel.

Az állapotfelmérés díja Budapesten 5000Ft. /1-1,5 óra/

Vidékre külön egyeztetés szerint.......Dr. Reinhold Voll német orvos 1953-ban dolgozta ki azt a számítógépes programot, amely mintegy fél-egy óra alatt az elektro-akupunktúra segítségével feltérképezi az emberi szervezetet. Alapja a klasszikus kínai akupunktúra, mely szerint akkor vagyunk egészségesek, ha szervezetünk energetikailag egyensúlyban van. A holisztikus szemléletű módszer az egész szervezetet vizsgálja. Ez azt jelenti, hogy az egyes akupunktúrás pontokon mérhető az energiaszintünk.

Ha valahol energiatöbblet vagy hiány van, ott zavart az energiaáramlás is és nagy valószínűséggel az akupunktúrás ponttal összeköttetésben lévő szerv megbetegedett vagy zavartan működik. Ezzel a módszerrel már akkor kimutathatók a készülő betegségek, amikor még egyáltalán nincsenek tünetek, nincsenek a laboratóriumi vizsgálatok során felfedezett rossz eredmények, vagy más pozitív leletek sem árulkodnak a betegségről.

A Voll-féle vizsgálati módszer során az egészséges szerv a rákapcsolt elektronos áramot azért képes szinten tartani, mert jó a vezető képessége. A beteg szerv esetében az áram csökkenő tendenciát mutat. A tesztet nemcsak a mintegy 700 kínai akupunktúrás ponton végzik, de a Voll által felfedezett további szervi és szöveti meridiánok pontjain is, összesen mintegy 2000 ponton.

Az elektro-akupunktúrának különösen nagy jelentősége van a rejtett gócok felkutatásában és gyógyításában.
A műszerrel nemcsak az emberi szervezet állapota mérhető, de az is tesztelhető, hogy a beteg számára milyen készítmények, szerek a megfelelőek. Melyek a szervezetnek legalkalmasabb vitaminok, táplálékkiegészítők.

A teszttel kapcsolatos kérdéseit, időpont egyeztetést itt lehet megtenni

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

4 hozzászólás

Keresztes Nagy Livia [ 2016-12-11 09:04 ]

Szeretnék egy állapotfelmérést magamnak és édesanyámnak ?hol és mikor lehetséges?
Köszönöm!Borosné Dóczi Mária [ 2015-02-24 13:55 ]

Szeretnék egy ilyen állapotfelmérést csináltatni. Kérdésem: Szentesen lakom a közelbe lehetőségem lenne - e elvégeztetni a vizsgálatot?
Tóth Zsuzsanna [ 2013-03-29 22:07 ]

Szeretnék egy ilyen állapotfelmérést csináltatni. Kérdésem: hol lehetne Budapest területén ? és mikor ?

Köszönettel: Tóth Zsuzsanna
(e-mailben válaszoljanak, köszönöm)Véghelyi Mária [ 2013-01-28 09:59 ]

Tsitelt Cim!
Szeretnék résztvenni a vizsgálaton,de most nincs rá idő.Már glutén mentesen igyekszem táplálkozni és kerülöm a tejet és a tojást is.A baloldalam van folyton begyulladva ez ellen küzdök.Később fogok időpontot kérni.Kérem irják meg Bp-en hol van a vizsgálat!Üdv:Véghelyi Mária