AZ EGÉSZSÉG A LEGFONTOSABB!

NÉLKÜLE BÁRMIT IS ELÉRNI SZINTE LEHETETLEN ÉS ÉRTELME SINCS!

Az egészséget megtartani sokkal egyszerűbb, mint a betegségeket kezelni! Miközben rengeteg gyógyszert szedtünk, rájöttünk, hogy az egészséget ezeken keresztül lehetetlen visszaszerezni. Sőt egyre messzebb került.
Majd táplálék kiegészítőkkel próbálkoztunk, hiszen azok egy része már nem kemikália. Egyre több van a piacon, hatalmas a kínálat, de csak nem jött el a várva várt eredmény, csak részmegoldást kaptunk. Miután abbahagytuk ezek szedését a probléma visszatért. Vajon miért?

Természetgyógyászként és Voll diagnosztaként, több mint egy évtizedes munka és tanulás eredményeként sok mindenre rájöttem. Jómagam is sok problémával küszködtem. Először magamnak kerestem természetes gyógymódokat, sok mindent kipróbáltam.
Ez a honlap 12 év munkája, tapasztalata.

Paracelsus elhíresült ismert mondása, amely szerint "a halál a bélben lakozik", mára sem veszítette el aktualitását. Sőt most vált igazán aktuálissá, hiszen a probiotikumok hatását pár éve fedezték fel. Jelenleg is folynak a kutatások.

Ami körbevesz minket, az minden csak nem egészséges! Akkor, hogyan gondoljuk, hogy egészségesek maradunk?


"Csak az élő anyag táplálhatja az Életet." Dr. BudwigVezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:Várom a kérdéseid

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

46 hozzászólás

-- [ 2016-05-05 05:23 ]

---aBarta Katalin [ 2016-03-21 22:42 ]

Nagyon tetszik a honlapod!!
Először azt hittem, hamar végig nézem, mert nincs sok minden. De amikor kijöttek a plusz oldalak, rengeteg az infó. látom sok munkád van benne.
pusz katóCege Andrea [ 2013-02-15 10:48 ]

Megígértem neked, hogy megnézem a honlapod. Most volt rá időm, de annyira tetszik itt sok minden, hogy már egy órája olvasgatom.
Látom ,rengeteg munkád van benne és olyan mint Te vagy, őszinte, megmondogatós, de hihetetlenül korrekt.
pusz AndiSzalontay Bernadett [ 2012-08-21 11:07 ]

Bár kétkedve, de végig olvastam a honlapot. Megrendeltem a termékeket, most várom a hatást. Kérem küldjön nekem katalógust az e-mail címemre.
üdv.BerniBárdos Csilla [ 2012-04-11 14:17 ]

Tetszetős a honlapod, látom beletetted szíved lelked.
Ami pedig szerintem a legfontosabb, mivel ismerlek régóta, az igazat írod. Sajnos pár évvel ezelőtt elmentem az információd mellett, választásom egy másik termékcsaládra esett.Talán mert, mint sokan, a hangzatos jól hangzó reklám szövegek mögé bújó embereknek hisznek. Te nem zargattál, békén hagytál, de látod csak megjött az eszem :-D
De ígéretet tettem neked, ha a termékek hatnak, leírom a tapasztalatomat.
Vagy inkább családom, barátaim észrevételeit: mostanában nem vagy olyan ingerült...ki vagy virulva...de jól nézel ki....
Köszi Neked és a Vision termékeknek!
Csilla

Szállay Margó [ 2011-12-04 21:23 ]

gratulálok a honlapodhoz.
Nagyon szép és sok hasznos információ van benne.
MargóBüki Tamás [ 2011-09-19 18:44 ]


Szia Mariann!

Véletlen találtam rá erre az oldalra,és nagyon megtetszett.Nekem a következő problémám lenne.A L 4/5 csigolyánál van egy gerincsérvem,ami nyomja az ideget,és a bal lábamba sugározva nagy fájdalmat okoz.Szívesen kipróbálnám a Vision termékeit,hátha nekem is segítene.
Véleményed szerint melyik termékeket kellene szednem a jobb hatás érdekében?
Válaszodat előre is köszönöm!

Tisztelettel : B.TamásMernyei Kornél [ 2011-08-23 20:29 ]

Köszönöm a rengeteg hasznos információt, amit ezen a honlapon találtam.

Katalin Corbett [ 2011-08-10 10:06 ]

Szia Mariann!

Nagyon szép és tetszetős a honlapod. Valamint nagyon hasznos információkkal van feltöltve. A tartalma valóban önmagáért beszél. Az a páratlan igyekezet amivel az emberek számára nyitsz egy új utat, szintén egyedülálló.
Csak GRATULÁLNI tudok!
További sikereket kivánok neked az indiánok földjéről.

Szeretettel: MissKataBóli Józsefné [ 2011-07-10 15:26 ]

Kedves Mariann!
Köszönöm a segitségét,és ha erre az e-mail cimre eltudja küldeni a linket akkor meg köszönném.Köszönettel.Bóli Józsefné [ 2011-07-07 10:16 ]

Kedves Mariann!
Nagyon régóta kinlódók különböző bajokkal.Orvoshoz hiába mentem semmit nem találnak,igy magam kezdtem el kutakodni és eljutottam az ön honlapjára.Voltam biorezonancián és meglepő eredményt kaptam.Most keresem a megfelelő bogyokat rá és ebben szeretném a segitségét kérni,hogy mit szedjek.Pajzsmirigyes vagyok,mütöttek is rá.Az eredmény szerint tele van a belem baktériummal,és van candidám is,de az még nem sok.Tele vagyok lerakodással,gyulladással.A mellék vesém nem jól müködik.A májam úgy szintén nem dolgozik rendesen,tele van méred anyaggal.Immunrendszerem hála 85%-osan müködik.Állandoan fel püffed a hasam,érzem hogy nem jó valami.Izületeim állandóan fájnak,csont problémám van a gép szerint.Nagyon kevés folyadékot fogyasztottam ,amit most pótólók.Kérném mielőbbi válaszát hogy a tarméket minnél előbb megtudjam rendelni.köszönettel.zita [ 2011-05-20 20:53 ]

Kedves Mariann!

Kislányom márciusban volt két éves. Voll-módszerrel vizsgálták és megállapították, hogy a BE STRONG lenne jó a számára. Érdeklődöm, hogy ezt ő fogyaszthatja-e és ha igen, milyen adagolásban, hiszen nincs még 6 éves.

Köszönettel:

Zitaistván [ 2011-04-02 00:01 ]

Kedves Mariann! Mint látom a Warói Cég-utazás jó volt és hogy nagyon szépen mutatsz a Magyar zászlóval.Örülök neki!!
Büszke vagyok rád. Látod ilyen késön is a te Honlapodat látogatom ,mert szeretnélek látni!! Puszi István.Schnabl Mariann [ 2011-03-16 11:59 ]

Kedves Bekéné!

Az allergia minden esetben az immunrendszer gyengesége. A Detoxban lévő macskakaromra még senki sem lett allergiás, hiszen pont, hogy allergének és méreganyagok kiürítésére használják és immunrendszer erősítésre.
Kipróbálni abban az esetben lehet, ha valaki aki használja ad belőle. Próbacsomag nincs. A GMP minősítés egyik alapszabálya a higiénia. A termékekben és a dobozban garantáltan nincsenek szennyeződések!Beke Imréné Margó [ 2011-03-02 10:35 ]

Kedves Marpi!

Érdekelne a Detox,de én gyógynővény-gyógyszer-étel allergiás vagyok.Jelenleg mikroalgát szedek az Immune-t.Azt szeretném megtudni,hogy próba csomagot lehet-e kérni,hogy kipróbáljam?!
Üdv:Bekéné MargóDarida Angéla [ 2011-01-31 10:59 ]

Gyermekvitamin!!??? Mikor ,milyet, mennyit? Számtalan kérdést tehet fel magának az ember mikor arra gondol, hogyan erősíthetné gyermeke
immunrendszerét,reklámok tömege próbál meggyőzni miért éppen az Ő terméke a legjobb! Kislányom 3 éves tavaly kezdte a bölcsit, nagyon vékony, rossz étvágyú, sokat betegeskedett már azelőtt is, hogy közösségbe ment. Mivel a VISION felnőtt termékeit már próbáltam és ismertem a hatásukat így gyermekvitamin tekintetében is a VISION mellett döntöttem. A LIFEPACK JUNIOR BE WISE-ra esett a választás. Először nem tudtam meggyőzni, hogy bevegye, elhihetik minden praktikát bevetettem, hajthatatlan volt. Egy pár nappal később a féltestvére 4 napot töltött nálunk és Ő már szedte a vitamint (nagyon súlyos asztmás, előtte állandó szteroid kezelés alatt állt,azóta erre már nincs szüksége) mivel nagyon imádják egymást és persze amit Áron csinál azt ő sem hagyhatja ki rögtön be is vette az első szemet. Mivel lányom van és a színek még nagyon meghatározóak az életében, ergo ami rózsaszín és Áron is megeszi csak jó lehet:))! Azóta is szedi, a bárány himlőt el se kapta, azóta egyszer volt beteg lázas, másfél nap alatt rendbe jött minden gyógyszer nélkül:))) Aki esetleg még nem döntött "gyerekvitamin ügyben" annak csak ajánlani tudom! Köszi Mariann:)))
Maja, Áron, AngieFodor Zsuzsanna [ 2011-01-04 15:49 ]

Kedves Mariann
A honlapod fantasztikus, rengeteg hasznos információval, tényekkel. Gondolom rengeteget dolgoztál vele, amíg ilyen lett. Gratulálok hozzá! Ne foglalkozz ezekkel a beszólásokkal, ez az úriember inkább értelmezhette volna a honlapodon írottakat és a termékeket.
Én három hónapja használok 2-3 terméket és őszintén mondom, ezidáig nem találkoztam ilyen hatékony szerekkel.
Örülök, hogy ráakadtam a honlapodraSchnabl Mariann [ 2011-01-04 10:27 ]

Kedves Géza!
Írtam Neked levelet is de kaptam rá választ.
Köszönöm a hozzászólásodat. De szerintem egy honlap nem attól hiteles, hogy saját domaint vagy bármit használ, hanem attól, hogy a benne lévő információ hiteles.
Én nem látok rajta hirdetéseket, reklámokat:-)Horváth Géza [ 2011-01-03 11:06 ]

Az előzőből kimaradt:

ká ezt az amúgy tök jó honlapot ilyen piti malőrrel megalázni.
Horváth Géza [ 2011-01-03 11:03 ]

Ha tényleg ilyen jó üzlet ez akkor hogy hogy nem tellik belőle egy saját, reklámmentes domainre?

évente a ".hu" domain kb. 3000,- Ft

komolytalan minden honlap, aki egy saját domaint sem engedhet meg magának, de komoly bevételi lehetőségekről beszél!
Azt mondják: Járhatsz te is mercivel, ugyan nekem is csak trabira futja!

sok sikertGrinics Péter [ 2010-12-15 14:00 ]

Gratulálok a honlapodhoz. Ritkán látni ilyet. Korrekt tájékoztatás.Szelkó Sándor [ 2010-11-21 10:55 ]

Kérem a termék katalógus online pdf változatát.
alexejkeistván [ 2010-10-28 13:29 ]

Mariann büszke vagyok rád ,jól sikerült a Honlapod.Sok sikert!! István németböl.Farkas Béláné [ 2010-09-16 09:58 ]

Kedves Mariann!
Mi már barátok vagyunk a Netlogon.
Kérlek, hogy segítsél nekem. Az a problémám, hogy a pajzsmirigyem alul működik. Ez akkor kezdődött amikor a férjem meghalt már lassan 5 éve. Gégerákban halt meg, 5 évig ápoltam az utolsó időkben a gyomrán keresztül. Tehát nagy stressz, ill. trauma ért. Ez után pedig Édesanyám halt meg nálam örült szenvedés után. Tehát a traumák nagyon értek, meg egyébként is egy túl aggodos tipus vagyok.
Most ott tartok, hogy felborult az anyagcsere a szervezetemben. Rossz a koleszterin, tiglicerid, cukor, meg még köszvényem is lett.
A lábam újjai égnek, viszketnek meg a talpam. Már 2 hónapja szedek: pax 2x2, Detox: 3x1, aqntiox: 2x1, svelform: 2x1 szemeket. De most eléggé magas lett a cukor, éhgyomorra: 8,5, evés utám 10,9. tehát most a cukor okoz a legnagyobb gondot. Próbálok az evésen is változtatni, tehát a szénhidrát, meg a napi 5x-i étkezést betartani. Nagyon kérlek, hogy adjál nekem tanácsot hogyan tovább? Szeretettel kívánok Neked jó egészséget: Rózsa.
Makai Attila [ 2010-07-23 08:08 ]

Kedves Mariann!

Tetszik a honlapod, bár még több idő kell, hogy igazán megismerjem.REmélem hamarosan lesz nekem is egy sajátom! :-)
Vasárnap találkozom Katával s megbeszéljük az indulásom módját.
Szép napot kívánok! AttilaBarbara Forgles [ 2010-07-07 21:59 ]

Oszinte gondolatok, hiteles tartalom, ritkan talalkozni ilyennel.
Ez egy nagyon szimpatikus megkozelítese a network marketingnek. Ezzel en is tudok azonosulni. Nem Magyarorszagon elek, de itt is szukseguk van az embereknek erre. A regisztraciot elkuldtem es várom a tovabbi segitseget.
Gratulalok!
Schnabl Mariann [ 2010-06-30 18:19 ]

Kedves Erzsébet!
NEm baj, ha nem értesz az internethez, sokan vagyunk így.
Azért van itt a fejlécen és az elérhetőségeimnél a telefonszámom is, vannak akik úgy döntenek, hogy felhívnak.
Szívesen válaszolok a kérdéseidre.
MAriannKovácsné Szabó Erzsébet [ 2010-06-30 09:18 ]

Szia Mariann!
Mit is kellene csinálnom?Nem értek az internethez,szeretném kipróbálni,nem ronthatok el semmit?Köszi a segítséged.
Üdvözlettel:ErzsébetBakos Katrin [ 2010-06-27 10:00 ]

Az embereknek elege van a sok megtévesztő reklámból. Az első pár percben azt hittem, na ez is egy "mi vagyunk a legjobbak, nálunk meggazdagodsz".

Ahogy tovább mentem, mert érdekelt mi sül ki belőle, megdöbbentem.Ez igaz lehet!
Az meg, hogy ezek a termékek csak ennyibe kerülnek, ezt még azok is meg tudják fizetni, akik nem értenek az üzlethez!
A termékeket mindenképp elkezdem.
A többi meglátom, még az is lehet nekem is megváltozik a véleményem.
Sok sikert kívánok!
Schnabl Mariann [ 2010-06-11 21:25 ]

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal.

A háttérben bizonyosan vitamin és ásványai anyag hiány van.
Iskolába jár, tanul, sportol. Több vitális anyagra van szüksége.
A lányom 15 éves. Pár évvel ezelőtt ugyanez a probléma volt vele.
A fiam hivatása táncos, neki is segítenek a Vision termékei.

Feltehetőleg fiad szervezetében méreganyag is felgyülemlett.

Azt tudom ajánlani, amit a gyermekeimnek is adok.
Detox a méregtelenít,erősíti az immunrendszert.
Lp Senior tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot. A Bain-o-flex pedig agyserkentő.
A szellemi teherbíró képességet emeli.Zsuzsi [ 2010-05-29 17:31 ]

Kedves Mariann!
16 éves fiam állandó fáradtságra panaszkodik. Napi szinten sportol, leletei mindig negatívak. Semmilyen egyéb panasza nincsen.
Kérem segítsen megoldani a problémánkat.
Köszönettel: ZsuzsiKása Imre [ 2010-05-24 18:06 ]

Várom a visszajelzést a "mű cigarettával
"kapcsolatban
Üdv:Kása ImreSchnabl Mariann [ 2010-05-01 19:35 ]

Kedves Tibor!

Köszönöm, hogy nem írta ki a nevet,de enélkül is tudom.
Nagyon meg kell nézni, mit viszünk be a szervezetünkbe!
Már öt éve fogyasztom a Vision készítményeit és többszörösen bizonyítottak.
Érdemes az interneten körülnézni, elolvasni véleményeket, különböző fórumokon.

Peczöli Tibor [ 2010-05-01 19:19 ]

Óvatos vagyok. Nem írom le a cég nevét, de az egyik legnagyobb MLM-es cég. A legnagyobb forgalmú termékük, antioxidánsuk úgy felborította a hormonháztartásom, hogy a pajzsmirigy túlműködésből lassan egy fél éve, hogy kezdem kigyógyítani magam.
Üdv.:
peczöli tiborDarida Angéla [ 2010-04-29 14:54 ]

Kedves Mariann!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Neked, és persze a VISION-nek amiért segíttetek abban hogy visszanyerjem az egészségemet és életet adhassak egy csodálatos kislánynak aki már elmúlt 2 éves, egészséges és gyönyörű.
Első alkalommal mint annyi hozzám hasonlóember én is szeptikusan fogadtam a csodabogyók hatását, de végül belevágtam mert úgy éreztem amit a Föld ad az csak jótékony hatású lehet hiszen nem véletlenül terem. Csak tudni kell mit miért, mikor és hogyan. Ehhez persze szakértő kell mert senki sem születik ezzel a tehetséggel. Hála a VISION-nek nekem sikerült. A DETOX méregtelenített, A PAX Megnyugtatott, a NUTRIMAX, CHROMEVITAL feltöltött energiával vitaminnal ásványi anyaggal így megszabadultam at allergiámtól és egy éven belül sikerült teherbe esnem mindenféle hormonkezelés és művi beavatkozás nélkül.
Köszönöm
Darida Angéla (33), Erdélyi Maya (2,5)Kovalik André [ 2010-04-20 21:00 ]

Kedves Marian!
Először azt hittem, egy régi fotót raktál fel magadról. A videó pedig most készült, utána néztem.
ha ezt a termékek teszik, azonnal kérek belőle, mert lemaradok.
A honlap is tetszetős.
üdv:AndréMaros Katalin [ 2009-11-17 22:50 ]

Jó gondolatok, érdekes megközelítés.
Az mlm idáig távol állt tőlem.Mostanában egyre inkább, mert erőszakosan hazugságokkal teli győzködnek.

De ma ez a honlap meggyőzött arról, hogy elgondolkodjam az ellenkezőén.
Ha megengedi, megkeresem privátban.
Kata
Lozsvári Zsuzsanna [ 2009-11-13 11:29 ]

Annyi dologgal találkozni, ami nem igaz.
Ez nagyon hitelesnek tűnik,szeretnék Önnel találkozni.
Gratulálok a honlaphoz.
ZsuKertesy Gábor [ 2009-10-08 12:07 ]

Tisztelt Cím,
1. Az Artum összetételéről, hatóanyagáról kérnék tájékoztatást rendelés előtt.
2. Továbbá, a Lifepack senior összetétele, és kapható-e?
3. Az akció aktuális még, vagy csak szeptemberre szólt?
Köszönöm. 2009.10.08.Káposztás Éva [ 2009-09-08 07:11 ]

Örülök, rátaláltam erre az oldalra.
Köszönömlakatka [ 2009-07-02 10:35 ]

Hol van az a regisztrációs gomb? Akár hogy nézem nem találom.Kedves Marian! [ 2009-05-05 08:32 ]

Érdeklődni szeretnék, hogy Ön Voll- tesztet csinál-e? Ha igen, akkor mennyiért?Üdvözlettel: Biró MargitVizkelety Zsuzsa [ 2009-04-29 18:51 ]

Kedves Mariann!
Érdeklődöm hol készül, ki gyártja a
Vision termékeket?
Köszönettel: Vizkelety Zsuzsarnebea [ 2009-04-06 17:54 ]

Hogyan lehet regisztrálni?
üdv: rnebeaPártos Liza [ 2009-04-01 09:53 ]

Hogyan lehet regisztrálni?
üdv.LizaKoos Csilla [ 2009-03-25 17:36 ]

Gratulálok, ritkán olvasni ilyen őszinte gondolatokat!Valóban nincs véletlen!
üdv.Csilla


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!Webtop
gyogynovenyek.szeretni.hu
Weblink Linkgy?jtemény, Linkek http://taplalekkiegeszito.tlap.hu/visszajelzesek.php?oldal=partnerlogo MLM, Multi Level Marketing - mlm.wyw.hu